Vem är Charlotte


©Fotgraf VivekaÖsterman
www.veken.se

Jag föddes 1974 och är uppvuxen utanför Piteå men numera bosatt i Luleå. Som barn ville jag bli kysst, mamma och skådespelerska. I den ordningen. Allt har slagit in tack vare hårt arbete, skicklighet och lite tur.

Under flera års tid har jag arbetat på Teater Scratch som är en fri teatergrupp i Luleå. Det är där jag lärt mig det mesta kring professionellt skådespeleri förutom några kurser då och då. Jag gillar att utmana mig själv och har kontinuerligt gett mig in på nya saker med skräckblandad förtjusning. Utbildat personal mot kränkande särbehandling, arbetat med arbetslösa män i Korpilombolo, spelat teater för döva, gått diverse kurser och tackat ja till alla möjliga och omöjliga uppdrag. Jag gillar växelbruket i mitt jobb. Att få varva mellan skådespeleri, pedagogik och konferensuppdrag.

Som person gillar jag både allvar och humor. Socialt umgänge och ensamhet. Popcorn, sovmornar, aha-upplevelser och värme. Min drivkraft i jobbet och i livet, är lust och mod. Lusten att vilja prova och modet att våga göra det!

%d bloggare gillar detta: